Email instellingen

Gebruikersnaam

Uw email adres is uw gebruikersnaam. Deze heeft u samen met een paswoord van ons ontvangen. Sla uw gebruikersnaam en paswoord goed op.

POP3

Deze krijgt u van ons en is: zimbra01.xarahosting.nl Als u uw email binnen haalt op uw lokale computer of tablet let er dan op dat u geen emails op de server laat staan.

SMTP

Deze instellingen krijgt u van degene van wie u internet verbinding heeft op het moment dat u uw email account instelt.

Webmail

Geheel gratis service van XaraHosting webmail deze kunt u overal benaderen erg handig.

Video's

Mooie simpele uitleg in beeld over email instellingen vind u op deze pagina.

Desktop

Zoekt U een (gratis) email cliƫnt voor op uw eigen computer?

Nieuwsbrief